Profil

Den professionelle fagmand og samarbejdspartner på bygge- og renoverings projekter

Drejer det sig om tagdækning med tagpap eller tagfolie er Probst Tagdækning & Søn ApS special firmaet, der løser enhver opgave.
Høj service, store krav til en faglig korrekt udførelse og hurtighed – uden at det går ud over kvaliteten – er, sammen med konkurrencedygtige priser, kerneydelserne hos os.
Samtidig er de mange opgaver, og det faste samarbejde, vi har med vores kunder en garanti for kvalitets håndværk.

 

Tag tagene med i planlægningen

Det er ikke ligegyldigt, hvilken type tagpap, man vælger. Holdbarhed, slidstyrke og udseende er alle vigtige faktorer i ethvert tagpap projekt. Derfor er det vigtigt at man får den faglige ekspertise med fra starten. Probst Tagdækning & Søn ApS kan give et godt bud på hvorfor tagpap og tagfolie er økonomiske og stærke løsninger til nybyggeri og renoverings opgaver i forbindelse med nyt tag.

 

Tagpap eller tagfolie – det bedste tag overhovedet!

Tagpap er vores hovedprodukt og det mest anvendte tagmaterialer i Danmark, når man regner i samlet tagareal.
Vi arbejder udelukkende med anderkendte Danske kvalitets produkter, ISO 9001-certificerede og specielt sammensat og udvalgt af Probst Tagdækning & Søn ApS. Det gør kvaliteten i vort materialevalg unikt.
EPDM gummidug og Ektalfol PVC-folie er andre produkter af høj kvalitet, som vi arbejder med.

 

Faste priser og tilbud, der holder

Vore ensartede, faste priser på ensartede tagpap opgaver gør, at håndværksmesteren altid kan have tagpap arbejdet med i sit samlede tilbud, når Probst Tagdækning & Søn ApS er med i byggeopgaven. Drejer det sig om special opgaver og renoverings opgaver rykker vi også ud med en hurtigt pris, der holder.
I modsætningen til de fleste af vore kollegaer i tagbranchen kan vi desuden garantere, at vi “lukker” tømrernes arbejde med det første lag tagmateriale samme dag, som tømmeren påbegynder opgaven.

 

10 års tredobbelt totalgaranti

Probst Tagdækning & Søn ApS giver 10 års dansk forsikrings garanti på alle udførte tagpap opgaver: på montørarbejdet, på materialerne og på følgeskader.

 

15 års produktgaranti

Som en yderligere sikkerhed  tilbyder vi desuden en samlet produktgaranti i 15 år.

 

Mere end 30 års erfaring

Probst tagdækning blevet stiftet 1 maj 1986 af Palle Probst som i en årrække inden havde arbejdet som tagdækker, og derigennem fået den nødvendige viden, til at starte som selvstændig, Palle er stadig i firmaet.
1 januar 2010 overtog Thomas Probst ejerskabet af firmaet, han er uddannet tømrer samt været i firmaet som tagdækker i en årrække.
Medarbejderne er uddannet tagdækkere, samt deltaget i diverse efteruddannelser.