Nyt tag

Skal du have nyt tag? For Probst Tagdækning & Søn ApS på Fyn er ingen tagopgave for lille eller for stor. Med mere end 40 års erfaring som tagdækkere, har vi kompetencerne til at gøre dine drømme til virkelighed.

Probst Tagdækning & Søn ApS får huse på Fyn og i Odense til at stråle med nye tage

Taget på et hus er en stor del af helhedsindtrykket. Uanset hvor flot et hus det er, så kan det være svært at få øje på, hvis taget er gammelt og slidt. Det er ærgerligt, hvis dit tag trækker ned på husets udseende! – Lad os derfor hjælpe dig med at få dit hus til at stråle på toppen.
Probst Tagdækning & Søn ApS i Odense har naturligvis øje for, at taget skal passe sammen med resten af husets udseende. Vi er sikre på, at vi i et samarbejde kan nå frem til den helt rette løsning for dig. Der skal tages stilling til, om det skal være et tag med tagpap. Derudover skal der vælges farve på taget. Probst Tagdækning & Søn ApS er med dig i beslutningsprocessen.

Få nyt tag hos Probst Tagdækning & Søn ApS for at spare penge og for at forbedre dit indeklima

Som professionelle og erfarne tagdækkere ved vi naturligvis, at husets udseende ikke er det eneste element som et tag bidrager til. Dit tag kan være afgørende for din økonomi. Hvis et tag er slidt og utæt så skaber det et utroligt dårligt indeklima og det kan sågar ende med skimmelsvamp og fugt.
Et nyt tag kan give dig bedre isolering, og dermed mere varme og et bedre indeklima. At få et nyt tag kan altså både være en investering i husets samlede udseende og en fornuftig økonomisk besparelse.

Uanset hvad din motivation er for at få et nyt tag, så er Probst Tagdækning & Søn ApS klar på at udføre opgaven. Vores ambition er at levere et stykke arbejde som emmer af kvalitet. Dit tag skal være flot og solidt og holdbarhedstiden skal være lang. Arbejdet skal udføres effektivt og korrekt. Som professionelle, faglærte og kvalitetsorienterede tagdækkere er det vores mission at levere hele pakken.

Vores firma er beliggende i Odense, men vi står til rådighed på hele Fyn. Grib endelig telefonen og ring til os. Vi kommer ud og vurderer dit tag og finder frem til et tilbud. Vi garanterer professionel rådgivning, som har dine ønsker for øje. Ved et dedikeret og professionelt arbejde får Probst Tagdækning & Søn ApS, din tagdækker på Fyn, projektet i hus!

Udfyld felterne herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Vi er altid klar til at høre om din opgave og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere