Profil

Professionel tagdækker og samarbejdspartner på bygge- og renoveringsprojekter

Drejer opgaven sig om tagdækning med tagpap eller tagfolie er Probst Tagdækning & Søn ApS specialfirmaet, der kan løse enhver opgave.


Høj service, store krav til en faglig korrekt udførelse og hurtighed uden at det går ud over kvaliteten, er sammen med konkurrencedygtige priser, nogle af kerneydelserne hos os. Samtidig er de mange tagdækningsopgaver, og det værdifulde samarbejde, vi har med vores kunder, en garanti for kvalitetshåndværk i topklasse.

Valget af tagpap er vigtigt

Det er ikke ligegyldigt hvilken type tagpap, man vælger. Holdbarhed, slidstyrke og udseende er alle vigtige faktorer i ethvert projekt med tagpap. Derfor er det essentielt, at man får den faglige ekspertise med fra starten af. Probst Tagdækning kan give et godt bud på hvorfor tagpap og tagfolie er økonomiske og stærke løsninger til nybyggeri og renoverings opgaver i forbindelse med nyt tag, så kontakt os endelig og hør mere på dit projekt.

Få det bedste tag overhovedet med tagpap

Tagpap er vores hovedprodukt, vores stærkeste ekspertise og det mest anvendte tagmateriale i Danmark, når man regner i samlet tagareal.


Som tagdækker på Fyn arbejder vi udelukkende med anderkendte danske kvalitetsprodukter i forbindelse med tagpap – ISO 9001-certificerede og specielt sammensat og udvalgt af Probst Tagdækning. Det gør kvaliteten i vores materialevalg unikt og professionelt udvalg.

Faste priser og tilbud på tagdækning, der holder

Vore ensartede, faste priser på ensartede tagpap-opgaver gør, at håndværksmesteren altid kan have arbejdet med tagpap inkluderet i sit samlede tilbud, når Probst Tagdækning er med i byggeopgaven. Drejer det sig om specialopgaver og renoveringsopgaver rykker vi også ud med en hurtigt pris, der holder, så der kan komme tag over hovedet.


I modsætningen til de fleste af vores kollegaer i branchen kan vi desuden garantere, at vi “lukker” tømrernes arbejde med det første lag tagmateriale samme dag, som tømmeren påbegynder opgaven. Det får det hele til at glide lidt nemmere.

10 års forsikringsdækning på to lags SBS tagdækning

Probst Tagdækning kan give 10 års forsikringsgaranti på alle udførte tagpap-opgaver: på montørarbejdet, på tagpap materialerne og på eventuelle følgeskader. På tagpap-opgaver hvor hældning er 1:40.

10 års produktgaranti på tagdækning med tagpap

Som en yderligere sikkerhed tilbyder vi desuden en samlet produktgaranti i 10 år.

Mere end 30 års erfaring med tagdækning

Probst tagdækning blevet stiftet 1 maj 1986 af Palle Probst som i en årrække inden havde arbejdet som tagdækker, og derigennem fået den nødvendige viden til at starte som selvstændig – Palle er stadig i firmaet.


1 januar 2010 overtog Thomas Probst ejerskabet af firmaet. Han er uddannet tømrer og har været i firmaet som tagdækker i en årrække. Medarbejderne er uddannet tagdækkere med speciale i tagpap og tagfolie og de deltager i diverse efteruddannelser løbende for at holde vores service og ekspertise høj.

Nyt tag på Fyn? Vi hjælper dig gerne. Kontakt os på +45 6613 0860 og hør nærmere.

Udfyld felterne herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Vi er altid klar til at høre om din opgave og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere