Referencer

Tagdækning

Probst Tagdækning & Søn ApS bruger altid kvalitetsprodukter
Probst Tagdækning & Søn ApS har erfaringen og kompetencerne til at vurdere, hvilket materiale der er det bedste. Vi foretrækker og anbefaler tagpap. Tagpap er det mest populære produkt som tagmateriale, da det blandt andet er yderst holdbart. Når det kommer til vores valg af tagpap, så leverer vi kun kvalitetsprodukter som er TOR godkendte. Ydermere er produkterne specielt udvalgt af Probst Tagdækning & Søn ApS selv. Vi leverer altså en unik kvalitet, og vores ambition er at vores tagprojekter rundt omkring i Odense og på Fyn også skal fremstå helt unikke.

Skal vi hjælpe dig med tagpap her på Fyn og i Odense?

Tagpap har været et populært materiale til tagdækning i rigtig mange år, men over årene har materialet naturligvis udviklet sig. De sidste par år har der virkelig været gang i udviklingen. Tagpap er et utroligt robust materiale, og det kan bruges som tag til boliger af alle varianter. Materialet er super solidt, fordi det blandt andet er lavet af polyesterfibre. Polyesterfibre er utrolig svært at bryde, derfor er tagpap med polyesterfibre stærkt og holdbart.

Udover at tagpap er godt at arbejde med, så er Probst Tagdækning & Søn ApS, din tagdækker på Fyn, begejstrede for materialets fleksibilitet. Tagpappet ankommer i ruller. Rullernes føjelighed og bøjelighed giver mange muligheder, såsom buede og utraditionelle former for tag. Tagpap som tagmateriale egner sig derfor til mange varianter af tagkonstruktioner. Der er rig mulighed for at give dit tag og dermed hus karakter. Løsningerne kan være alt fra en bolig med fladt tag til et alternativt og kreativt tag. Tagpappet er ekstremt smidigt, derfor er der mange muligheder for at lege med det, da det er nemt at forme og tilpasse. Det kan anvendes på lodrette, vandrette og skrå flader. Der er altså utrolig mange årsager til at Probst Tagdækning & Søn ApS i Odense vælger at benytte sig af tagpap. 

Går du med drømmen om et nyt tag på Fyn? Giv Probst Tagdækning & Søn ApS et kald på tlf. 66130860  – vi kommer glædeligt og rådgiver på hele Fyn.

Udfyld felterne herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Vi er altid klar til at høre om din opgave og til at give dig et uforpligtende tilbud.